SurVivas formål er å fremme aktivitet og verdiskaping i Norge ved å bistå life science-bedrifter med å utvikle og profesjonalisere sine systemer og prosesser. Kvalitets- og regulatoriske krav kan fortone seg som en uoverkommelig barriere for mange bedrifter i tidlig fase. 

Vi ønsker å senke denne barrieren ved å implementere Lean kvalitetsstyringssystemer (QMS) tilpasset den enkelte virksomhet slik at virksomheten kan maksimere resultatet av kvalitetsarbeidet sitt, samtidig som ressursene som kreves for vedlikehold minimeres.
 
Vi leverer tjenester innen regulatorisk produktutvikling, kvalitetssikring (QA) og QMS for kunder innen Food, Pharma og Medical Device. Vi kan etablere eller oppgradere eksisterende QMS-systemer, og vi har kompetanse til å implementere en fleksibel og brukervennlig programvare for elektronisk QMS, BizzMine.
 

Vi jobber tett sammen med våre kunder og kan gi utstrakt støtte innen QA og QMS i implementeringsfasen, noe som muliggjør en «flying start» med etablering av et passende QMS/eQMS til rett tid. For bedrifter i driftsfase kan vi tilby løpende fleksibel veiledning og støtte etter behov.

SurViva er lokalisert ved life science-huben på Technopolis, Fornebu, hvor vi også har erfaring med å etablere laboratoriefasiliteter for kunder.

Hver torsdag er vi til stede i Aleap, Oslo Science Park, som en av deres tjenesteleverandører.

Nyheter

Jowita Sleboda ansettes som ny QA og eQMS-konsulent

Jowita Sleboda ansettes som ny QA og eQMS-konsulent

Vi gleder oss over å ønske Jowita Sleboda velkommen til SurViva! Jowita startet 1. oktober 2023 i en fulltidsstilling som QA- og eQMS-konsulent. Hun har bred erfaring fra små og mellomstore helse- og farmaselskaper, sist som QA for Targovax (Circio). Jowita vil styrke...

les mer
SurViva joins Oslo Cancer Cluster

SurViva joins Oslo Cancer Cluster

SurViva has joined Oslo Cancer Cluster!  “Cancer research is one of SurViva’s strategic areas of focus, as this is an area where Norway clearly has the potential to develop innovative treatments and value-creating businesses. SurViva is joining Oslo Cancer Cluster to...

les mer

Våre kunder